Pringles kansien uusiokäyttö

Olen säästänyt vuosien varrella Pringles purkeista kansia ja havainnut ne erittäin hyviksi moneen tarkoitukseen. Tässä pari esimerkkiä. Olen myös kiinnostunut muiden keksimistä käyttötavoista. Kommentoi alle, jos käytät kansia johonkin muuhun kuin tässä mainitut esimerkit.

Muovin joutumisesta meriin ja vesistöihin ollaan syystäkin huolissaan. Niinpä ajatukseni on, että käytetään sitä muovia sitten edes mahdollisimman hyödyllisesti elinkaarta venyttäen, jollei siitä kokonaan eroon päästä. Pringlesin slogan "You don't just eat 'em" saa tässä siis uuden merkityksen.

Kansipino

Kannet on helppo pinota niiden muotoilun ansiosta.

 

teekupin kansi

Teetä hauduttaessa on hyvä ainakin tietyillä lajikkeilla olla päästämättä höyryä karkuun. Näin aromit pysyvät teessä paremmin ja toisaalta vähempi määrä irtoteetä riittää per kuppi.

Kannen voi myös asettaa kupin alle suojaksi, jos kupin laskee esimerkiksi sohvan käsinojalle tai johonkin sellaiseen paikkaan, johon on riski jäädä rengas kupin pohjasta.

 

teesihdin alusta

Käytetyn teesihdin alustana tämä on tietysti mainio.

 

puurokauhan alusta

Aamupuuroa keittäessä puurokauha tulee joskus laskettua ajatuksissaan liesitason viereen pöydälle ja sitten on myöhemmin kiva hinkata kuivunutta puuroa pöydästä - paitsi jos laittaa siihenkin Pringles kannen väliin.

Pienillä teoilla voi pelastaa maailman, kun tarpeeksi moni tekee niitä pieniäkin tekoja.

 

 

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.